Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Hoover

Hoover betyder høj kvalitet til en betalelig pris

Hoover er blandt de førende producenter på gulvpleje-markedet i Europa, men producerer og markedsfører også andre husholdningsapparater. Hoover ønsker at imødekomme så manges behov som muligt og tilbyder produkter, der er enkle og nemme at anvende i en høj kvalitet til en betalelig pris. Her på foetex.whiteaway.dk kan du købe følgende produkter fra Hoover: Vinskab, ovn, emhætte, tørretumbler, fryser, vaske-tørremaskine, køle-fryseskab og vaskemaskine.

Det hele startede med en meget primitiv støvsuger

Hoover blev grundlagt i 1908. Der ligger en lang og spændende historie bag mærket Hoover. Det hele startede med, at en mand fra Ohio ved navn Murray Spangler fandt på at lave en meget primitiv støvsuger ved at samle en sæbeboks, en vifte, et pudebetræk lavet af silke og en kost. Murray Spangler blev meget begejstret og yderligere inspireret af de gode resultater, han kunne opnå ved at bruge denne primitive støvsuger. Han ville derfor gerne udvikle videre på den og sælge den, men han havde desværre ikke selv kapital til at gå videre med projektet. Han kendte imidlertid Susan Hoover, som blev lige så begejstret. Efter at have afprøvet ’støvsugeren’ i nogle dage talte Susan Hoover med sin mand, som var selvstændig og producerede og solgte lædervarer i sin egen butik i Canton. Han kunne nemt se potentialet og købte patentet af Spangler. Hoover ansatte hurtigt nogle folk til opgaven og fik en daglig produktion i gang.

Hoover støvsugeren blev hurtig kendt i hele USA

Produktionen gik godt og krævede efter et stykke tid et større marked. Hoover ønskede at sælge til hele landet og indrykkede en annonce i Saturday Evening Post. Han tilbød, at alle kunne afprøve støvsugeren i 10 dage helt gratis. De skulle bare henvende sig til bestemte forretninger i de forskellige byer. Hoover indgik aftaler med rigtig mange forretninger i hele USA og skabte hurtigt et stærkt netværk af forretninger, der kunne vise og sælge støvsugeren. Hoover ansatte sælgere, der kørte rundt i landet. Hoover lavede også showrooms, så potentielle kunder kunne komme og se støvsugeren i brug. Allerede i 1911 etablerede Hoover de første handelsaftaler med Canada, og i 1919 kom Hoover ind på det britiske marked.

Vægt på innovation og nyskabende design

Hoover var tidligt klar over, at innovation var vigtig og ansatte et team, der skulle tage sig af den tekniske og designmæssige proces. De var også med til at lægge planer for fremtidige produkter. I 1926 kunne Hoover præsentere en støvsuger, der kunne støvsuge tæpper. I 1936 tog Hoover patent på en støvsuger med støvsugerslange. Hoover var den førende producent af gulvstøvsugere i USA i slutningen af 1930’erne.

Candy overtog Hoover i 1995

Efter 2. verdenskrig begyndte Hoover at producere produkter på en ny fabrik i Skotland. Hoover åbnede desuden en fabrik i Wales, hvor der blev produceret vaskemaskiner. Chicago Pacific Corporation overtog i 1985 Hoovers internationale aktiviteter. I 1989 blev Chicago Pacific Corporation opkøbt af Maytag Corporation. Hoover Trading Company og Hoover UK blev i 1993 fusioneret til Hoover European Appliances Group. Candy overtog i 1995 hele Hoover European Appliance Group fra Maytag Corporation herunder retten til at bruge varemærket i hele Europa, Nordafrika og udvalgte lande i Mellemøsten.

Har du spørgsmål vedrørende produkterne fra Hoover, er du velkommen til at ringe til kundeservice. Vi hjælper dig gerne med at træffe det rigtige valg.

Favoritter

Luk