Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

DE VANVITTIGE TILBUD PÅ

BLACK FRIDAY STARTER OM

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Black Friday tilbud hos føtex

Velkommen til Black Friday hos føtex!


Se her – Black Friday starter og du er inviteret!

Black Friday er en af de dage i Danmark, hvor flest køb til billige priser bliver gennemført, både i fysiske butikker, men også online. I år er ikke nogen undtagelse, selv om de fleste i år nok gå på tilbudsjagt online fremfor handler i butik. Vi har gjort det nemt for dig, og fejrer Black Friday med ekstra gode tilbud på hvidevarer. Du finder helt sikker noget der passer dine ønsker og behov - til rigtigt gode priser!


Køb dine hvidevarer billigt hos foetex – undgå kø

Hos foetex kan du være parat, lige når Black friday starter, uden at du behøver at bevæge dig væk fra dit hjem. Med en mobiltelefon, iPad eller computer kan du nemt følge med i vores tilbud online. Men hvad er så fordelen med at købe hvidevarer online?

  • Ingen trængsel – Måske den dejligste fordel af dem alle, især i disse tider. Du undgår en butik fyldt af mennesker som er på jagt efter de samme tilbud som dig. Du kan stille og rolig kigge rundt på hjemmesiden, og lægge de ønskede varer i kurven. Du kommer ikke tæt på nogen, og undgår fysisk kontakt.
  • Nemt at sammenligne – At sammenligne store hvidevarer i butik kan være noget af en udfordring, da det er svært at stå med flere varer i hænderne. Online er det supernemt. Du kan bruge vores sammenligningsfunktion, hvor du nemt kan sammenligne både egenskaber og de billige priser med hinanden. Du får et bedre overblik, og kan træffe den helt rigtige beslutning, når det kommer til hvilke hvidevarer du vil købe til Black Friday.
  • Levering direkte til døren – Når du har bestilt dine hvidevarer hos føtex på Black Friday får du dem leveret uden beregning. Vi tilbyder altså gratis fragt, selv på de store hvidevarer. Du kan også tilvælge indbæring, installation og bortskaffelse af dine gamle hvidevarer. Så bliver det ikke nemmere at skifte sine hvidevarer ud.


Sådan sikrer du de bedste køb til Black Friday

Black friday varer kun i 24 timer, så det gælder om at være forholdsvis hurtig, når det kommer til at købe dine varer. Vi har dog set henover de seneste år, at man i Danmark er begyndt på noget der minder om en "Black Week", for at fjerne noget af presset på webshops om fredagen.

  • Vær godt forberedt: Find de varer du ønsker at købe allerede inden Black Friday, så du ved hvad du skal gå efter. Det kan være en god idé at have flere alternativer, således du kan få de bedste tilbud og priser. Så behøver du ikke at stresse med at finde ud af hvad du skal have på selve dagen.
  • Sammenlign: Find ud af hvor de varer du søger er billigst. Sammenlign flere forskellige websites, og køb der hvor den er billigst. For at sikre dig, at det er den samme vare du kigger på kan du med fordel søge direkte på produktets varenummer.
  • Køb: Det siger lidt sig selv, men vær ikke bange for at købe! Det kan være risikabelt at vente til sidste sekund, da der ofte er et begrænset antal varer på lager. Så finder du en vare til en god tilbudspris, er det en god ide at slå til, når muligheden byder sig.


Favoritter

Luk