Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Vestfrost

Vestfrost - Fokus på funktionalitet og holdbarhed

Vestfrost er en meget kendt hvidevareproducent med danske rødder, som har eksisteret siden 1963. Det var Arne Højvig, der grundlagde virksomheden som en videreførelse af Artika, som producerede frysere til hjemmet. Vestfrost er især kendt for deres køleskabe og frysere. De producerer et bredt sortiment af hvidevarer til både det danske marked og udlandet. Vestfrost lægger stor vægt på at udvikle funktionelle produkter, der er solide og holdbare. Deres design er enkelt og tidløst.

I 1973 opkøbte Svenske Electrolux halvdelen af Vestfrosts aktier. Der opstod herefter et vigtigt samarbejde mellem de to. I slutningen af 1990?erne var Vestfrost den største virksomhed i Esbjerg. I 2006 indledte Vestfrost et samarbejde med det tyrkiske selskab Vestel. I 2007 blev Vestfrost opdelt i to divisioner, Household og Business Solutions. I 2008 blev Vestfrost opkøbt af Vestel, men beholdte navnet Vestfrost. Vestfrost lancerede i 2009 sin første vaskemaskine.

Stort set alle hvidevarer tilhører energiklasse A

Kun køleskabe og frysere, der tilhører energiklasse A+ og A++, må være skiltet med, at de er anbefalet af Go?Energi. Mange af hvidevarerne fra Vestfrost er anbefalet af Go?Energi. Vestfrost laver stort set kun produkter, der tilhører energiklasse A eller højere. Meget få tilhører energiklasse B.

Kendte designerne bag Function-serien

Designerne Birgitte Smedegaard og Sine Weis Damkjær står bag Function-serien. De har også udviklet andre funktionelle produkter til andre virksomheder. Der er stort fokus på netop funktionaliteten.

Side-by-side

Vestfrost producerer køleskabe og fryseskabe, der passer til hinanden, så du kan sætte køleskab og fryseskab ved siden af hinanden og lave en smart side-by-side-løsning.

NoFrost

Vælger du en fryser fra Vestfrost, kan du naturligvis finde en model med NoFrost, så du ikke skal afrime din fryser. Du kan også finde fryseskabe, der har en alarm, der fortæller, hvis temperaturen i fryseren ikke kan holdes på de -18 grader, som er det normale. Det kan være, fordi du har fyldt din fryser med for mange madvarer på én gang og overskredet indfrysningskapaciteten.

Se det store udvalg af hvidevarer fra Vestfrost her på foetex.whiteaway.dk. Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål vedrørende Vestfrost eller en af deres hvidevarer.

Favoritter

Luk